Csapatépítő

Egy tökéletes helyszín arra, hogy egy igazi élménnyel gazdagodjon a csapat

Közös terek 

A házban és a kertben is kialakításra kerültek közös terek, ahol kényelmesen elfér 12 fő. Ezekben a terekben egyszerűbb, hatékonyabb, könnyebb és élvezetesebb átbeszélni az éves terveket, eredményeket, stratégiát alkotni, a csapat egységét megteremteni vagy csak kikapcsolódni. 

"Kézműves" programok

A csapatépítő alkalmával olyan különleges foglakozásokat lehet tartani, amelyek életre szóló élményeket nyújthatnak a vezetőknek és dolgozóknak egyaránt. A teljesség igénye nélkül: üvegfestés, parfümkészítés, 3D-s kép készítése.... 

Póni és "tanya" programok

A belső foglalkozásokon felül olyan (talán még különlegesebb)  élményeket is kínálunk a Villában, amelyek a régi vidéki életet elevenítik fel. Ilyenek például: a pónifogatólás, íjászkodás, póni vezetés verseny, szulki verseny, szalmabála tologatás és még sok más. Emellett festői táj fogadja a látogatókat és további számtalan külsős program, amit felsorolni is nehéz lenne.

Ha szeretnéd, hogy a csapatod (vagy a kollégáid) egy életre szóló élménnyel gazdagodjanak, akkor itt a helyetek. Egyedi programokkal és felkészült gárdával várjuk a jelentkezést, hogy a részleteket egyeztetni tudjuk.