Programjaink

Itt add meg az alcímet

A környék számos és változatos programlehetőségeket rejt magában, de mi is számos és érdekes élményekkel tudunk gazdagítani Téged, ha szeretnéd. A programokról részletesebb leírást, időpontokat, árakat és információkat a Facebook oldalunkon találsz, tehát ha felkeltette az érdeklődésedet a program rövid leírása, akkor érdemes minket nyomon követni, hogy legyen alkalmad a következő foglalkozásunkon részt venni.  Vagy iratkozz fel a hírlevelünkre a lenti űrlap segítségével.

Póni foglalkozások

Sümegcsehin lehetőség van póni foglalkozásokon való részvételre. Az udvarházban shetland-i pónik várják kicsik és nagyok érdeklődését és nem mellesleg jutalomfalatját (alma és répa formájában). A shetland-i póni bányalóból mára már a gyerekek kedvencei lettek nem véletlenül, mert kedvesek, aranyosak és szépek. Az udvarházban több fajta színű, méretű és temperamentumú pónival ismerkedhetek meg, de garantált, hogy a gyerek a foglalkozás után még hosszú ideig fog emlékezni a pónivilágra.

Élményszüreti napok

Ha érdekelnek a gyógy- és fűszernövények és hasznosításuk, akkor ne habozz hozzánk eljönni. Nemcsak saját kézzel szüretelhetsz levendulát, rozmaringot, mentát, rózsát, citromfüvet és még sorolhatnám, hanem egy olyan napon vehetsz részt, ahol láthatod, hogy hogyan történik a lepárlás folyamata, hogyan hasznosíthatod az illóolajokat és milyen termékeket tudsz előállítani a leszüretelt termékekből legyen az akár szörp, édesség, testpermet, szappan...

Parfüm készítés illóolajokból

Egy természetes illóolajokból összeállított Eau de Parfum vagy Eau de Toilette esetleg egy Eau de Cologne semmihez sem hasonlítható illatot ad. Ha ezt Te készíted el saját Magadnak, akkor nemcsak saját illatod lesz, hanem egy olyan élménnyel gazdagodsz, amely örökre megmarad az emlékeidben. Nemcsak megismerkedhetsz a parfümkészítés szabályaival, fej- szív és alap illatokkal, hanem betekintést nyerhetsz, hogy akár terápiás célokra is hasznosíthatod az illatokat és nemcsak az élmény kedvéért.

Borkóstoló est

Zala és Veszprém megye is büszkélkedhet a boraival. Rengeteg híres pincészet található, de mi a kis helyi borokat és "pincészeteket" szeretnénk bemutatni a vendégeiknek. Célunk, hogy megnézzük, hogy az igazán finom bor a kétkezi munkától vagy a marketingtől lesz igazán nemes. Ehhez még szükségünk van sajt és sonkatálra, amit szintén helyi termelőktől szerzünk be. Már csak egy jó társaság hiányzik. Benne vagytok?

Üvegművészet

Az üveg több ezer éves múltra tekint vissza és része mindennapjainknak. Talán az egyik legsokoldalúbban alakítható "rideg" anyag a világon. Lehet Tiffany technikát alkalmazni, festeni, rogyasztani, vágni, csiszolni és ezekből a technikákból lehet csodálatos ékszereket, dobozokat és tárgyakat készíteni. Ha Te is részese akarsz lenni az üveg átalakításának, akkor Neked találtuk ki ezt az élményt.

"Do it Yourself"

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a szezonnak megfelelően érdekes és izgalmas programokkal készüljünk legyen ez akár egy adventi koszorú, selyemfestés vagy akár egy velencei maszk elkészítése.