A ház és  az alsó színt

A ház 2 szintből áll.

Az alsó szinten került kialakításra egy teljes értékű konyha mellette egy étkezővel, ahol kényelmesen elfér 11 ember. Illetve egy nappali, ahol megpihenhetünk a nap végén. A hangulatról és a melegről a szint közepén elhelyezett kandalló gondoskodik. 

Alsó  a szinten található egy mosdó kézmosóval. Illetve egy 2 ágyas szoba szeparált fürdőszobával, melynek neve Les Baux (ejtsd: lő bő). Egy kis provance-i faluról kapta a nevét, amely hasonlatos Sümegcsehi hangulatához. Ennek megfelelően a szoba és fürdő stílusa is provance-i hangulatot áraszt, de nem a szó klasszikus értelmében, hanem inkább a természet értékeit kihangsúlyozandó berendezést és hangulatot jelent..

Szintén az alsó szinten található a fürdő részlegünk. Jakuzival és szaunával. Igény szerint szaunaszeánsz programot tudunk vendégeink számára biztosítani. 


felső színt

A felső szinten 3 különálló szoba került kialakításra. Az első szoba egy szintén 2 ágyas szeparált fürdőszobával rendelkező szoba. Csodálatos panoráma nyílik a kertre és a környékre. Ennek a szobának neve Párizs. Nem a 21 századi, hanem inkább a 19 század vége 20 század elejét.

A másik két szoba egy közös zuhanyzóval és egy különálló mosdóval került kialakításra. Az egyik lakótér egy 4 ágyas szoba (1 franciaágy és két 1 személyes ágy, amely franciaágynak is használható. Ennek a szobának neve Bécs. 

Az utolsó szoba egy emeletes ággyal rendelkezik, amelynek alsó szintje egy franciaágy. Ennek megfelelően ez a szoba 3 ember befogadására képes. Neve: Portland, amely Amerika legzöldebb államában van Oregonban és az erdőiről híres (nem mellesleg az üveggyártásáról is, mert a Bulls Eye központja is ott helyezkedik el). Ezért ebben a szobában csak természetes anyagokkal találkozhatsz legfőképpen fával és egy igazi fakunyhóban érezheted magad.s.