Csapatépítés

Ha szeretnéd, hogy a csapatod (vagy a kollégáid) egy életre szóló élménnyel gazdagodjanak, akkor itt a helyetek

Egyedi programokkal és felkészült gárdával várunk szeretettel. Az elképzelésed és a saját tapasztalataink alapján izgalmas, élménydús " csapatépítő tréninget" tudunk megvalósítani.

Közös terek

A házban és a kertben is kialakításra kerültek közös terek, ahol kényelmesen elfér 12 fő. Ezekben a terekben egyszerűbb, hatékonyabb, könnyebb és élvezetesebb átbeszélni az éves terveket, eredményeket, stratégiát alkotni, a csapat egységét megteremteni vagy csak kikapcsolódni.

Kézműves programok

A csapatépítő alkalmával olyan különleges foglakozásokat lehet tartani, amelyek életre szóló, maradandó  élményeket nyújthatnak a vezetőknek és dolgozóknak egyaránt. A teljesség igénye nélkül: üvegfestés, egyedi parfümkészítés, 3D-s kép készítése, paverpol technika, Fusing ékszerkészítés

Póni és "tanya" programok

A belső foglalkozásokon felül olyan (talán még különlegesebb) élményeket is kínálunk a Villában, amelyek a régi vidéki életet elevenítik fel. Ilyenek például: a pónifogatólás, íjászkodás, póni vezetés verseny, szulki verseny, szalmabála tologatás és még sok más. Emellett festői táj fogadja a látogatókat és további számtalan külsős program, amit felsorolni is nehéz lenne.