Blog / Programajánlat

Nehéz lenne mindazt a program kínálatot felsorolni, ami a nyári időszakban ezen a környéken megvalósul, ezért itt a teljesség igénye nélkül lehet szemezgetni az általunk választott programok közül. Egy része a programoknak állandó és akár egész évben látogatható, de ha nem, akkor a következő évre lehet tervezni hátha szerencsénk lesz. Vagy egyszeri és megismételhetetlen és érdemes időt szánni rá. Ha érdekesnek találod a bevezetőt, akkor a Blog bejegyzés nevére kattintva még több információhoz juthatsz...

Már-már hagyománnyá válik Sümegcsehin a Szüreti mulatság és Gombócfesztivál. Idén is lesz és reméljük olyan jól fog sikerülni, mint az előző években.

Magyarországra is érkeznek és szerencsére nemcsak Budapestre, hanem számos más városba is. Többek között Keszthelyre és Veszprémbe is és korlátozott számban még kaphatóak jegyek a jegy.hu-n.

Keszthely a Balaton kulturális központja. Élénk, sokszínű, színes programokkal várja a nagyközönséget egész évben, mégis inkább nyáron, de ez ne vegye el a kedvünket, hogy ellátogassunk e barokk városba

Köztudott, hogy augusztusban látható a legtöbb hullócsillag. Az is köztudott, hogy ha az ember lát egy hullócsillagot, akkor kívánni kell valamit és ez teljesül.

en-Tea 1X1

15/11/2018

Ha eljön a borús, ködös és hideg idő, akkor az emberek elkezdenek jobban érdeklődni a teák iránt. Ennek apropójából szeretnék egy kicsit nagyobb betekintést adni a teák fajtáiba és egy kicsit írni a teakultúráról.

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi.