Blog / Programajánlat

Nehéz lenne mindazt a program kínálatot felsorolni, ami a nyári időszakban ezen a környéken megvalósul, ezért itt a teljesség igénye nélkül lehet szemezgetni az általunk választott programok közül. Egy része a programoknak állandó és akár egész évben látogatható, de ha nem, akkor a következő évre lehet tervezni hátha szerencsénk lesz. Vagy egyszeri és megismételhetetlen és érdemes időt szánni rá. Ha érdekesnek találod a bevezetőt, akkor a Blog bejegyzés nevére kattintva még több információhoz juthatsz...

en-Tea 1X1

15/11/2018

Ha eljön a borús, ködös és hideg idő, akkor az emberek elkezdenek jobban érdeklődni a teák iránt. Ennek apropójából szeretnék egy kicsit nagyobb betekintést adni a teák fajtáiba és egy kicsit írni a teakultúráról.

Magyarországra is érkeznek és szerencsére nemcsak Budapestre, hanem számos más városba is. Többek között Keszthelyre és Veszprémbe is és korlátozott számban még kaphatóak jegyek a jegy.hu-n.

Már-már hagyománnyá válik Sümegcsehin a Szüreti mulatság és Gombócfesztivál. Idén is lesz és reméljük olyan jól fog sikerülni, mint az előző években.

Keszthely a Balaton kulturális központja. Élénk, sokszínű, színes programokkal várja a nagyközönséget egész évben, mégis inkább nyáron, de ez ne vegye el a kedvünket, hogy ellátogassunk e barokk városba

Mire kell odafigyelni és hogyan lehet megelőzni az ilyen jellegű baleseteket? Milyen időszakokban vagyunk kitéve nagyobb veszélynek? Mit kell tenni, ha megtörtént a baj?

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi.